Home / Articole / Afaceri de familie
Afaceri de familie

Afaceri de familie

Afaceri de familie

Afaceri de familie.

Ai visat vreodată sa ai propria ta afacere? Sau sa ai o afacere in care sa fie implicata familia ta și sa beneficiați de “roadele” afacerii de familie?

Sunt sigur că multi români au visat la o mini-afacere familiala, însă tot la fel de multi au rămas cu visul din cauza lipsei fondurilor cu care poți începe o astfel de afacere.

Aveți o familie frumoasă, fericită și doriți ca atât copiii cât și nepoții dvs să poată avea un trai mai bun, o viață sănătoasă?

Vă doriți pentru copiii dvs o siguranță financiară și o siguranță a zilei de mâine?

Doriți ca de acum înainte familia dvs să mănânce legume sănătoase și produse de carne de pasare, de vita, de porc sănătoase?

Sunt o mulțime de întrebări la care majoritatea românilor ar răspunde cu “DA VREAU!”. Însă, în ziua de astăzi este foarte greu de unul singur să poți avea și sa poți întreține o afacere familială, datorită sistemului fiscal din România. Cei care reușesc să ducă de la ani la ani și să lase moștenire o afacere de familie sunt cei care sunt grupați în organizații și cooperative, putând astfel să obțină subvenții de la stat, chiar dacă mai greu și foarte puține.

Am vrut că să elimin o grămadă de probleme și în același timp sa ofer tuturor posibilitatea de a putea câștiga din propria lor afacere de familie, astfel am realizat portalul webunim.ro.

In acest portal puteți găsi informații despre proiectele Webunim România Group și puteți contribui financiar la aceste proiecte urmând sa câștigați atât bunuri cât și bani în funcție de specificul fiecărei afaceri în parte. Afacerile prezentate sunt atât afaceri mici cât și afaceri mai complexe și cu timpul dorim să extindem și mai mult proiectele noastre din care dvs să câștigați pe perioade lungi de timp și să puteți asigura viitorul familiei dvs.

De-a lungul timpului au fost dezvoltate foarte multe afaceri de familie din care oamenii de rand câștigă și astăzi. Alții s-au reprofilat și s-au diversificat, iar alții au dezvoltat și mai mult business-ul prin inovare, fidelizarea clienților existenți și atragerea clientelei noi.

Ca afaceri de familie se regăsesc activitățile de grădinărit și recoltarea legumelor și fructelor, olăritul, creșterea animalelor, artizanatul, meșteritul, confecționarea diferitelor bijuterii manual și multe altele.

Vă invit, astfel, să răsfoiți pagină cu pagină și să decideți care din afaceri vă sunt mai favorabile atât dvs cât și familiilor dvs.

Întrebări pentru tine:

Visul tău care este?

Ai un viitor asigurat?

Unde te vezi peste 5-10 ani?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>