Home / Articole / Afacerile MARI se cresc de mici
Afacerile MARI se cresc de mici

Afacerile MARI se cresc de mici

afacerile MARI se cresc de mici

Afacerile MARI se cresc de mici

… este un principiu pe care merg atât eu cât și cei mai buni antreprenori din România. Acest slogan, l-am ales încă de la început și am dorit să reprezinte pe viitor afacerile și proiectele pe care vreau sa le încep.

Oricine știe că o afacere nu se lansează direct la un nivel în care profitul se culege din luna a doua, atenție am spus profit și nu venit. Pentru ca o afacere să crească e nevoie în primul rând de timp, de un manager bun, de strategii de dezvoltare și de parteneri cu care să crești ușor spre succes.

Personal, nu mă gândesc că implementând un proiect, am să mă îmbogățesc a doua zi, pentru că este absurd și cine crede acest lucru l-aș sfătui să își reconsidere ideea aceasta și să vadă adevărata realitate a business-urilor. Cu toate că cei mai mulți dintre români aleargă după venituri imediate, sunt tipuri de persoane open-minded care consideră că o afacere viabilă se creează în timp și “se crește” de mică asa cum am menționat și în titlul acestui articol.

Oricui i-ar plăcea sa aibă un partener de încredere cu care sa înceapă o afacere de la zero și sa crească ușor spre succes, iar pentru acest lucru este nevoie de seriozitate, implicare în ceea ce vrei sa întreprinzi, analiza foarte buna a veniturilor și cheltuielilor, resurse umane foarte bine calificate în domeniul în care activezi și multe alte aspecte favorabile unui start-up în orice business.

Tu ce afacere ai început în anul 2014?

Vrei sa începi o afacere, dar știi ca de unul singur este foarte greu și pentru acest fapt cauți un partener alături de care sa începi o afacere?

Ești de părere ca “afacerile MARI se cresc de mici” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>