Home / SBA Total Romania / Ce este SBA Total?
Ce este SBA Total?

Ce este SBA Total?

SBA Total este o platforma de marketing ce se bazeaza pe marketingul afiliat, unul din cele mai bune segmente online de a vinde anumite produse pe baza de comision.

Platforma SBA Total este administrata de compania romaneasca SC SBA TOTAL SMALL BUSINESS ADVANCED SRL, C.U.I.: 33326551, Nr. Reg. Com: J23/1888/27.06.2014.

Ai recomandat cuiva un anumit produs/o vacanta/un serviciu pe care l-a achizitionat acea persoana? Daca DA, spune-mi te rog care a fost castigul tau?

La fel ma gandeam si eu, niciunul, asta pana astazi cand vei descoperi marketingul online alaturi de SBA Total Romania.

De cate ori vei recomanda un produs din magazinul online al SBA Total, iar recomandarea ta se va sfarsi cu o cumparatura, tu vei primi un comision din pretul de vanzare al produsului/produselor cumparate de persoana careia i-ai facut recomandarea. Acest comision porneste de la 1% pana la 18%

Vrei bani? Trebuie sa muncesti pentru ei! Banii nemunciti nu au valoare si nu poti realiza nimic cu ei. Asa ca inregistreaza-te pe SBA Total, intra in echipa SBA Total Romania si munceste ca sa castigi atat cat doresti.

Inregistrare SBA Total

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>