Home / Market Glory / Cum am inceput sa castig bani dintr-un joc
Cum am inceput sa castig bani dintr-un joc

Cum am inceput sa castig bani dintr-un joc

 

 

 

Echipa mea MG se construieste acum

Salutare!

Probabil acesta este cel mai bun articol despre “Cum am inceput sa castig bani dintr-un joc”.

Ma numesc Cristian, am 30 de ani, sunt angajat ca orice roman (aproape), imi platesc taxele si impozitele catre statul care oricum nu face nimic pentru mine si am un hobby care il are orice copil inca de mic – jocurile online de strategie.

M-am jucat foarte multi ani Travian, inainte de acest joc, jucam pe PC-ul meu Pentium III, Age of Empires, Age of Mythology si altele, insa nu am castigat decat “Placere”.

Asta pana acum ceva timp cand am descoperit jocul MarketGlory – un simulator economic ce transpune viata noastra reala intr-un joc, cu tot ce inseamna locuri de munca, inflatie, economie, companii, concurenta, infuzie de capital, cursuri de schimb valutar, lupte, razboaie si multe alte actiuni care toate adunate fac din MarketGlory un joc de strategie foarte complex, dar in acelasi timp frumos si usor de jucat. Si spun usor deoarece am pregatit pentru colaboratorii mei o serie de tutoriale video in care ii invat pas cu pas, ce actiuni vor trebui sa faca in joc pentru a ajunge cat mai repede la castiguri frumoase din acest joc.

Daca vrei si tu sa vezi despre ce este vorba te rog frumos sa intri si sa iti faci un cont gratuit accesand butonul de mai jos:

InregistrareMG

…apoi sa ma contactezi pe facebook la adresa: Criss Cristiano sa-mi spui ce nickname ti-ai ales si sa putem tine legatura pentru a te ajuta in fiecare zi sa cresti si sa castigi din acest joc.

Si pentru ca esti interesat/a de aceasta industrie a jocurilor online care ia amploare mai mult si mai mult ti-am pregatit o serie de tutoriale adunate intr-un playlist care vor rula automat unul dupa altul imediat ce se termina de vizionat si care sper sa iti explice in mare jocul si actiunile pe care va trebui sa le faci la inceput.

Serie Tutoriale Video MarketGlory

Draga prieten, tin sa te anunt ca atat eu cat si toti din echipa mea (cateva sute de romani dornici sa castige jucandu-se MarketGlory) am fost si suntem constienti ca “a castiga si a te imbogati peste noapte NU EXISTA“. Doresc sa iti mai precizez faptul ca in acest joc nu vei castiga o suma fixa de bani in fiecare luna, ba mai mult de atat, vei putea castiga (bineinteles in functie de strategia aleasa, de interesul tau in joc si acum la inceput de timpul alocat jocului) o suma de bani intotdeauna in crestere. Practic, vei pleca de la 0 si vei putea ajunge chiar si la mii de euro. Si e atat de frumos cand stii ca ai pornit pe propriile tale forte de la un punct in care nu aveai nimic si sa ajungi sa iti castigi practic existenta, sa iti cumperi autoturismul mult dorit, casa mult visata sau chiar sa iti faci propria ta afacere.

Inca o data va invit sa jucati cel mai interactiv joc de strategie online – MarketGlory accesand bannerul de mai jos:

Acesta_este_jocul

 

Daca si tu vrei ca sa iti indeplinesti visele si crezi ca acest joc este o oportunitate pentru tine, te astept in echipa mea sa beneficiezi de sfaturile mele, strategiile pe care le-am folosit eu de m-au propulsat practic in joc si am ajuns la un alt nivel de castig decat al unui incepator, te voi adauga in comunitatea pe care eu impreuna cu alti doi prieteni , jucatori de MarketGlory am infiintat-o cat si in chatul nostru de pe facebook.

Iata mai jos visul pe care doresc sa mi-l indeplinesc cu ajutorul acestui joc:

Un autoturism, o casa si o cabanuta la munte.Sunt vise realizabile cu ajutorul castigurilor din joc (repet, in functie de strategia aleasa).

2014-Opel-Insignia-White-ViewCasa de Vis1385152_172883236247063_1249551870_n

Va doresc mult succes tuturor indirefent de decizia luata.
Cu stima,
Cristian

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>