Home / Articole / FabricatinRO.ro – un proiect pentru dezvoltarea economiei tarii
FabricatinRO.ro – un proiect pentru dezvoltarea economiei tarii

FabricatinRO.ro – un proiect pentru dezvoltarea economiei tarii

Găsirea unui loc de munca este una dintre marile probleme ale tinerilor din Romania. Fie ca au absolvit doar liceu, școală profesională sau facultatea, se confruntă cu aceleași probleme.

Crearea mediului legislativ pentru a determina marile companii să vină să investească în Romania este datoria oamenilor ce ne conduc țara. Însă, ce facem dacă cei ce ne conduc sunt incapabili să facă acest lucru?

Un grup de tineri cred că au un răspuns și încearcă să îl împărtășească cu toată lumea: „Cumpărați produse fabricate în România”. Fiecare dintre noi știe că în orașul natal sau în orașul în care studiază există o industrie, o fabrică sau mai multe care produc produse lactate, mobilă, componente auto, etc. Împreună putem contribui la creșterea vânzărilor fabricilor din orașul în care trăim prin cumpărarea proprie a produselor și sfătuirea prietenilor să realizeze același lucru.

Aceasta a fost și ideea acestor tineri din România care, inspirați de multe mișcări asemănătoare din alte țări europene și chiar de oameni pe care i-au întâlnit care încurajează, susțin și cumpără doar produse fabricate în țara lor, au decis sa realizeze www.fabricatinro.ro.

Acest proiect urmărește să amintească oamenilor ce produse sunt autentic românești, ce brand-uri mai există în țara noastră, ce asociații de producători s-au înființat și ce produse sunt fabricate în România.

Prin acest comunicat se dorește ajutarea și susținerea producătorilor români și chiar a celor străini, dar care au deschis fabrici în România,care au angajați români,care plătesc taxe și impozite către guvernul tarii.

Dar până la urmă,totul depinde de noi toți dacă dorim să ne ajutăm semenii și când punem în coșul de cumpărături să alegem un produs fabricatinRO.

fabricatinro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>