Home / Articole / Good.bee Credit – finantare pentru dezvoltarea afacerii tale
Good.bee Credit – finantare pentru dezvoltarea afacerii tale

Good.bee Credit – finantare pentru dezvoltarea afacerii tale

Good.bee Credit – finantare pentru dezvoltarea afacerii tale și a activităților generatoare de profit. Este o instituție financiară non-bancară (IFN), înființată în octombrie 2009.

În prezent ea reprezintă asocierea dintre good.bee Holding GmbH(99,995%) și Erste Bank Beteiligungen GmbH (0.005%). GBC este supusă legislației specifice și regulamentelor emise de către și sub supravegherea Băncii Naționale a României.

Misiunea lor este sa sprijine oamenii întreprinzători, gospodarii și persoanele fizice sau juridice sa își desfășoare sau sa își dezvolte afacerile și activitățile care produc venituri permanente și le aduc profituri.

Pentru aceasta, le oferă acces la micro-credite, servicii financiare de calitate exact atunci când au nevoie, într-un mod simplu, flexibil și rapid pentru a-și desfășura și extinde activitățile de succes.

In cazul în care doriți sa accesați un credit, micro-credit sau o linie de credit pentru afacerea dvs., va oferim în următoarele rânduri câteva detalii despre acest IFN. Good.bee Credit  IFN S.A. este o instituție financiară ne-bancară, cu sediul în București, B-dul Dimitrie Pompei nr. 6C, Sector 2, cod poștal 020337, înregistrată în Registrul General ținut de Banca Națională a României, cu numărul RG-PJR-41-110255 din 09.03.2009 și în Registrul Special ţinut de Banca Națională a României, cu numărul RS-PJR-41-110072 din 03.08.2012, înregistrată în Registrul Comerțului, cu număr de ordine J40/21219/18.12.2008, Cod Unic de Înregistrare 24888275, fiind înregistrată în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal sub numărul 11797.

Pentru ca orice roman sa acceseze foarte ușor produsele si serviciile lor, Good.bee Credit a deschis mai multe birouri în toată țara, având astfel deschise filiale în Alba, Baia Mare, Reșița, Iași, Câmpulung Moldovenesc, Brăila, Constanta, Ploiești, București, Pitești, Bistrița, Botoșani, Brașov, Focșani, iar în București pe lângă o filiala are si sediul central, promițând sa deschidă mai multe birouri.

Ca produse și servicii Good.bee Credit  IFN S.A. oferă:

– credite pentru capital de lucru;
– credite pentru investiții;
– credite pentru refinanțare;
– credite speciale;
– consultanță;
– calculator rate.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul institutiei: http://www.goodbeecredit.ro

Good.bee Credit

good.bee credit IFN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>