Home / Optiuni Binare / Optiuni binare – cum castigam cu ele?
Optiuni binare – cum castigam cu ele?

Optiuni binare – cum castigam cu ele?

Ce inseamna optiuni binare?

O intrebare la care nu multi au raspuns. Cand vorbim de optiuni binare ne gandim la o pereche valutara pe care o tranzactionam pe piata bursiera in vederea obtinerii unui castig prestabilit, intr-un interval de timp prestabilit.

Optiunile binare sunt acele optiuni in care pretul unei perechi valutare are doua posibilitati: de crestere si de scadere de la momentul si punctul de achizitie pe care il face traderul. Mai pe intelesul tuturor daca vei cumpara sa zicem perechea EUR/USD la pretul de 1,2345 si alegerea ta este ca in decursul unui anumit timp (1, 5, 10, 20 minute) va creste, atunci vei avea un potential castig, iar daca va scadea sub pretul de achizitie, atunci vei avea o pierdere.

In termeni specifici daca actiunea ta se finalizeaza cu succes tu esti “in-the-money” (in bani), daca se finalizeaza sub pretul de achizitie vei fi “out-of-money” (in afara banilor).

Cand te gandesti la o pereche de optiuni binare, trebuie sa ai in vedere volatilitatea acelei perechi valutare precum si la comisionul pe care il poti obtine tranzactionand-o pe piata, insa despre acest lucru vom discuta intr-un articol viitor.

Mai jos aveti 2 imagini care relateaza exact exemplul de mai sus.

Optiuni binare – in the money

in the money - optiuni binare

 Optiuni binare – out of money

out of money - optiuni binare

Oricine poate tranzactiona cu obtiuni binare atata timp cat indeplineste varsta legala de 18 ani. Tranzactionarea optiunilor binare pe diferite platforme este legala si autorizata de Comisia pentru Tranzactionarea de Comoditati inca din anul 2008.

Practic toata actiunea dvs. pe care o faceti este sa estimati (in functie de anumiti indicatori economici – despre care vom vorbi ulterior intr-un alt articol) daca pretul perechii valutare scade sau creste intr-o anumita perioada de timp pe care o puteti seta din panoul dvs de administrare al platformei pe care veti tranzactiona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>