Home / Articole / Stabilitate sau independenta financiara?
Stabilitate sau independenta financiara?

Stabilitate sau independenta financiara?

stabilitate sau independenta financiara

Stabilitate sau independenta financiara.

O dilema destul de mare pentru multi romani care nu au o educație financiara adecvata. Sunt foarte putini oameni care investesc în prezent pentru viitorul lor și al familiilor lor.

Faptul ca sunt foarte putini investitori este pentru faptul ca multi sunt sceptici în ceea ce privește capacitatea lor de înțelegere a mecanismelor economice.

Stabilitatea financiară - reprezinta acele active generatoare de fonduri bănești pe o perioada de timp mediu și lung. O astfel de stabilitate se formează prin investiții în una sau mai multe afaceri viabile, generatoare de profit pe termen lung.

Exista bineînțeles și riscuri asociate investițiilor, ca de altfel în orice domeniu business existent, însa o analiza amănunțită a eligibilității afacerii în care se investește poate reduce considerabil riscul investițiilor.

Independența financiară – este acel fenomen financiar care apare în urma “instalării stabilității financiare” si reprezinta acele active generatoare de fonduri bănești pe termen lung care au deja o “istorie economica ascendenta”. O astfel de independenta financiara se formează în primul rand în timp, gestionând la o scara ridicata investițiile proprii și în al doilea rand prin economii financiare.

Dupa cum ati observat independenta financiara este mai complexa si are o durata mai mare de timp pana se poate ajunge la ea, pe cand despre stabilitate financiara putem vorbi chiar si dupa 2-3 ani de activitate sau de prezenta intr-o afacere.

Stabilitate sau independenta financiara. O dilema destul de mare pentru multi romani care nu au o educație financiara adecvata. Sunt foarte putini oameni care investesc în prezent pentru viitorul lor și al familiilor lor. Faptul ca sunt foarte putini investitori este pentru faptul ca multi sunt sceptici în ceea ce privește capacitatea lor de înțelegere ...

Review Overview

Articol

Parerea dvs.

Summary : Votati!

User Rating: Be the first one !
100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>