Home / Goal Tycoon / Tutorial complet despre jocul GoalTycoon
Tutorial complet despre jocul GoalTycoon

Tutorial complet despre jocul GoalTycoon

Goaltycoon este cel de-al doilea joc creat de compania romaneasca SC Euro Soft Sistem SRL, din Baia Mare si este un manager de fotbal.

In momentul inregistrarii va dura 24 de ore pana veti fi alocat unei ligi, iar pana atunci puteti face cateva setari la echipa dvs care o veti primi gratis din partea administratiei jocului.

Primele setari care trebuie sa le faceti echipei sunt:

– sa va stabiliti tactica de joc (gen: 4-4-2 sau 2-3-5 sau 4-1-2-1-2 etc) in functie de abilitatile si de tipul jucatorilor (mijlocas central, fundas, aparator stanga, atacant, etc)

– sa va stabiliti stilul de joc si atitudinea jucatorilor. Va sfatuiesc sa jucati pe normal si sa aveti o atitudine normala, asta ca sa nu va afecteze la jucatori, deoarece un stil de joc agresiv va poate mari gradul de accidentare al jucatorilor.

– stabiliti-va jucatori pe teren si pe pozitia lor astfel incat sa joace la 100% din abilitatile lor.

– puneti jucatorii la antrenament in functie de pozitia lor. E normal ca nu o sa puneti portarul sa se antreneze ca atacant.

Pentru mai multe detalii va rog sa urmariti cu mare atentie tutorialul despre joc iar daca aveti intrebari puteti lasa aici comenturile voastre.

Pentru inregistrare va rog sa folositi bannerul de mai joc. Ajunsi in echipa mea va voi invata pas cu pas tot ce trebuie sa stiti ca sa castigati bani din acest joc.

Succes la castiguri cat mai mari din jocul GoalTycoon.

Inregistrare Goaltycoon

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>