Home / Market Glory / Tutorial nr 1 – pentru ziua 1
Tutorial nr 1 – pentru ziua 1

Tutorial nr 1 – pentru ziua 1

Tutorial nr 1 – pentru ziua 1

Mai jos aveti tutorialul Market Glory creat special pentru prima zi de la inregistrare.

In primul si primul rand, inainte de toate va rog sa va inregistrati doar folosing acest link:

http://www.marketglory.com/strategygame/cristicrios

doar asa veti putea ajunge in echipa mea si asa va pot ajuta pas cu pas cu toate detaliile acestui joc.

 

Tutorialul mai sus prezentat se refera pentru jucatorii incepatori care sunt in prima zi de la inregistrare. Efectuand actiunile din joc asa cum va sunt relatate in acest tutorial veti castiga din ce in ce mai bine si asa va puteti mari contul.

Atentie! Neaparat sa faceti actiunile asa cum am mentionat in tutorial, daca le faceti altfel energia voastra va scadea dramatic si veti castiga mai putin sau chiar veti iesi in minus.

Este foarte important ca toate castigurile primei zile sa se reinvesteasca in actiunile celei de-a doua zi deoarece acestea vor mari energia si mai mult, ceea ce va va ajuta sa castigati si mai bine.

Daca aveti intrebari referitor la aceasta prima zi va rog sa imi lasati comment pe acest site sau chiar pe canalul de youtube la acest tutorial.

V-as fi recunoscator daca ati promova pe contul dvs de facebook sau prietenilor dvs acest prim tutorial despre jocul Market Glory.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>