Home / Market Glory / Tutorial nr 2 – pentru ziua 2
Tutorial nr 2 – pentru ziua 2

Tutorial nr 2 – pentru ziua 2

Tutorial nr 2 – pentru ziua 2

Mai jos aveti tutorialul Market Glory creat special pentru a doua zi de la inregistrare.

In primul si primul rand, inainte de toate va rog sa va inregistrati doar folosing acest link:

http://www.marketglory.com/strategygame/cristicrios

doar asa veti putea ajunge in echipa mea si asa va pot ajuta pas cu pas cu toate detaliile acestui joc.

 

In cel de-al doilea tutorial este foarte important sa cheltuim toti banii pe care i-am castigat in prima zi si sa cumparam produse ce ne va creste energia. Trebuie sa retineti urmatorul aspect: cu cat este mai mare energia cu atat castigurile dvs vor fi mai mari.
Spun asta pentru ca in contul dvs in partea de sus langa sigla MG (MarketGlory) veti vedea primul patratel unde va fi bonusul de lupta. Iar acel bonus este calculat la o energie de 100%. Asadar cu cat va apropiati mai mult de 100 de procente cu atat va veti apropia de valoarea pe care bonusul o afiseaza in contul dvs in ziua respectiva. In tutorialul de la vremea respectiva, bonusul era 7 ron. In acest moment, cand scriu acest articol bonusul de lupta este de 6,40 ron. Acesta se schimba in functie de banii din bugetul tarii si veti vedea mai tarziu in alt tutorial ca voi explica toate aceste lucruri.

Daca nu v-ati inregistrat inca nu uitati sa dati click pe linkul de inregistrare de mai sus pe care vi l-am amintit. Veti primi ajutor din partea mea, doar daca veti face parte din echipa mea.

Bafta la joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>