Home / Market Glory / Tutorial nr 3 – pentru prima luna
Tutorial nr 3 – pentru prima luna

Tutorial nr 3 – pentru prima luna

Tutorial nr 3 – pentru prima luna

Mai jos aveti tutorialul Market Glory creat special pentru prima luna de la inregistrare.

In primul si primul rand, inainte de toate va rog sa va inregistrati doar folosing acest link:

http://www.marketglory.com/strategygame/cristicrios

doar asa veti putea ajunge in echipa mea si asa va pot ajuta pas cu pas cu toate detaliile acestui joc.

 

In acest tutorial am facut cateva recomandari pentru prima luna de zile. Astfel ca dupa ce v-ati obisnuit cu luptele, cu munca si cu acele cumparaturi care va maresc energia va puteti extinde orizonturile spre alte sectiuni din joc. Iar in acest tutorial am explicat cate ceva despre punctele de afiliati, despre cum puteti castiga bani din surse externe actiunilor dvs, adica din acei referali ai dvs (persoanele care se inregistreaza pe linkul dvs generandu-va 10% venituri din oricare actiune pe care o intreprind ei in contul lor), despre cum sa cumparati si alte produse daca va ajung banii astfel incat sa va mariti cat mai mult energia si bineinteles sa castigati mai bine din bonusurile jocului.
Facand aceste lucruri in fiecare zi o sa observati ca in prima luna de zile deja castigurile dvs prind contur. Eu mi-am notat intr-o agenda in fiecare zi cati bani am facut in respectiva zi, iar a doua zi eram suprins placut pentru ca veniturile mele cresteau usor usor, prin ajutorul referalilor care intrau in joc si se inregistrau in echipa mea. Ei erau fericiti pentru ca le mergea bine, iar eu multumit ca ei castiga, deoarece daca ei castiga bani, atunci si eu castig. Este un sistem de castig WIN-WIN si interesul meu e ca toti referalii mei sa castige bani la randul lor.

Daca nu v-ati inregistrat inca nu uitati sa dati click pe linkul de inregistrare de mai sus pe care vi l-am amintit. Veti primi ajutor din partea mea, doar daca veti face parte din echipa mea.

Bafta la joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>