Home / Market Glory / Tutorial nr 4 – bonusuri
Tutorial nr 4 – bonusuri

Tutorial nr 4 – bonusuri

Tutorial nr 4 – bonusuri

Mai jos aveti tutorialul Market Glory creat special pentru a afla de toate bonusurile din joc.

In primul si primul rand, inainte de toate va rog sa va inregistrati doar folosing acest link:

http://www.marketglory.com/strategygame/cristicrios

doar asa veti putea ajunge in echipa mea si asa va pot ajuta pas cu pas cu toate detaliile acestui joc.

 

Iata in sfarsit un tutorial in care va sunt prezentate o serie de bonusuri din jocul Market Glory. Am creat acest tutorial ca toti sa stie ce pot castiga si cat pot castiga din actiunile pe care le fac in joc.
Astfel, va sunt prezentate toate detaliile despre bonusul de lupta si cum puteti castiga maxim din el.La fel am discutat in tutorial si despre bonusul de munca, despre care stim ca este foarte important sa avem o productivitate cat mai mare, iar acest lucru il putem face marindu-ne considerabil energia, experienta si cunoasterea, deoarece productivitatea dupa cum o sa aflati din tutorial este media aritmetica a celor trei abilitati enumerate mai sus.

E foarte important sa aveti referali.Referalii sunt cei care va produc bani, si aici nu ma refer doar la ron ci la toate monezile din joc, fie ele monezi virtuale (ron, gold) cat si reale (euro). Bonusurile din arena si bonusurile din afiliati sunt foarte importante si ele, marindu-va considerabil moneda euro.

Daca nu v-ati inregistrat inca nu uitati sa dati click pe linkul de inregistrare de mai sus pe care vi l-am amintit. Veti primi ajutor din partea mea, doar daca veti face parte din echipa mea.

Bafta la joc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>