Home / Market Glory / Tutorial nr 5 – rentabilitatea alimentelor din MarketGlory
Tutorial nr 5 – rentabilitatea alimentelor din MarketGlory

Tutorial nr 5 – rentabilitatea alimentelor din MarketGlory

Am creat acest tutorial pentru toti jucatorii din MarketGlory.

In acest tutorial o sa vorbim despre rentabilitatea alimentelor care trebuie cumparate in acest joc si care practic ne ajuta la cresterea energiei zilnice pentru a efectua actiunile noastre din joc.

Se va incepe foarte simplu cu:

– cumpararea celor maxim 10 ziare pentru cele 3 puncte de energie (cate 0,3 puncte pentru fiecare ziar citit)

– cumpararea unui litru de lapte calitate superioara. Asa cum am precizat si in tutorial, daca puteti sa cumparati produse de calitate superioara (adica de 3*) e foarte bine pentru ca acele produse va ofera un maxim de puncte de energie.

– cumpararea de preparate culinare. Acestea se consuma la ore fixe precum este afisat si la Piata Locala in dreptul lor.

– cumpararea de vin este practic cel mai accesibil produs raportat la pret/energie.

– daca vreti sa cumparati cafea, va sfatuiesc la fel sa cumparati de calitate superioara, dar inainte de toate acestea sa va faceti un calcul astfel incat sa se merite acea cumparatura (vezi tutorial cu atentie). Este mai scumpa dar are un avantaj foarte mare, si anume ca poate fi consumata nelimitat pe zi.

– branza – este un produs care ofera cele mai multe puncte de energie (50 puncte de energie), insa la fel trebuie sa va faceti calculele astfel incat sa va scoateti banii investiti in branza.

Fiind atenti la fiecare explicatie din acest tutorial o sa intelegeti mult mai usor cum se consuma aceste alimente si care este rentabilitatea lor, precum si momentul in care te poti atinge de aceste produse.

Daca nu ai inca un cont in acest joc, creaza-ti unul apasand pe bannerul de mai jos.

Succes la castiguri cat mai mari!

inregistrare marketglory

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>